- erp

Welke Power BI diensten zijn inbegrepen bij TechPeer?

Wij zijn gespecialiseerd in Power BI installatie, aanpassingen en optimalisaties. Tijdens de pandemie, hebben we allemaal gezien hoe belangrijk het is voor bedrijven om een capaciteit te hebben om voorraden, voorraad, productieprocessen te beheren. Ons bedrijf kan u helpen met uw Power BI website. Onze experts kunnen snel gemobiliseerd worden. Wij zullen uw bestaande ERP infrastructuur bekijken, en zoeken naar mogelijkheden om de productiviteit te verbeteren, en automatisering te implementeren waar nodig.

Neem controle over uw supply chain

Een krachtige ERP zoals Power BI, kan u helpen uw processen, supply chain, operaties, rapporten, en financiën beter te beheren, alles op een plaats. Dit zal u helpen om uw winstgevendheid te verhogen, en op hoog niveau te zien hoe de middelen van uw bedrijf worden gebruikt.

Neem controle over uw supply chain
staffing2_title

Onze mensen zijn belangrijk

Een bloeiend bedrijf heeft bloeiende werknemers nodig. Voor ons bij TechPeer is de gezondheid en het welzijn van onze werknemers belangrijk; onze werknemers dragen niet alleen bij aan de groei van onze organisatie, maar tegelijkertijd gebruiken ze hun vaardigheden, kennis en talenten om persoonlijke voldoening te bereiken.

Hulp nodig met uw Power BI setup?

Het hebben van de meest optimale tool setup voor uw bedrijf zal u helpen te automatiseren, en aan productiviteit winnen. Neem contact met ons op.