- crm

Welke Zendesk diensten zijn inbegrepen bij TechPeer?

Wij zijn gespecialiseerd in Zendesk installatie, aanpassingen en optimalisaties. Tijdens de pandemie hebben we allemaal gezien hoe belangrijk het is voor bedrijven om een capaciteit te hebben om uw klantenrelatie te schalen. Gegevens centraliseren waar nodig, en uw verkoop en klantenondersteuning alle informatie laten hebben die ze nodig hebben om klanten of potentiële klanten te helpen. Ons bedrijf kan u helpen met uw Zendesk implementatie. Onze experts kunnen snel worden gemobiliseerd. We zullen kijken naar uw bestaande infrastructuur voor klantenrelaties, en zoeken naar mogelijkheden om klantenbinding, verkoop en klantenondersteuning te verbeteren.

Geconsolideerde geschiedenis

Een krachtige CRM zoals Zendesk, moet u helpen consolideren van al uw klant interacties geschiedenis, allemaal op een plaats. Dit zal u helpen uw klantenbinding en klantervaring met uw merk te verhogen.

Geconsolideerde geschiedenis
staffing2_title

Onze mensen zijn belangrijk

Een bloeiend bedrijf heeft bloeiende werknemers nodig. Voor ons bij TechPeer is de gezondheid en het welzijn van onze werknemers belangrijk; onze werknemers dragen niet alleen bij aan de groei van onze organisatie, maar tegelijkertijd gebruiken ze hun vaardigheden, kennis en talenten om persoonlijke voldoening te bereiken.

Hulp nodig met uw Zendesk setup?

Het hebben van de meest optimale tool setup voor uw bedrijf zal u helpen te automatiseren, en aan productiviteit winnen. Neem contact met ons op.